Ofte stilte spørsmål

Oppdatert: feb. 25

1. Tar du oppdrag over hele landet?

Som fødselsfotograf tar jeg i hovedsak oppdrag på øst-/sørøstlandet og i sentrale deler av Innlandet.


2. Hva skjer dersom du ikke rekker frem til fødselen?

Jeg booker aldri mer enn to fødselsfotograferinger pr. måned, for å være sikker på at fødslene ikke overlapper hverandre. Dersom det skjer noe uforutsett som gjør at jeg ikke kan stille opp som avtalt, blir depositumet i sin helhet refundert. Går jeg glipp av fødselen fordi den skjedde for fort eller dere ikke ringte meg i tide får dere ingen refusjon av depositum, men to timers barselfotorafering i stedet, hjemme hos dere eller på sykehuset, i løpet av 48 timer etter fødselen.


3. Kan jeg bruke en fødselsfotograf hvis jeg skal ta keisersnitt?

Har du et planlagt keisersnitt må du først forhøre deg med sykehuset om de tillater fotograf på operasjonssalen. På en del sykehus er dette i orden. Er keisersnittet akutt er det lite sannsynlig at fotografen får være med inn. Det er imidlertid mange flotte øyeblikk å forevige etter forløsningen, og jeg blir gjerne værende på sykehuset for å ta bilder av det første møtet mellom foreldre og barn utenfor operasjonssalen.


4. Vil bilder fra min fødsel bli lagt ut på din hjemmeside?

Ja, jeg legger ut bilder fra fødsler på min hjemmeside og på min Facebookside. Du vil imidlertid få muligheten til å se gjennom alle bildene før jeg deler noen av dem og reservere bilder fra å bli vist offentlig.


5. Kan jeg bestille bare fotografering av babyen de første timene etter at den er født?

Du kan bestille en barselfotografering. Jeg kommer til sykehuset i løpet av 48 timer etter forløsningen og tar bilder av dere og barnet i de helt magiske første timene sammen.


6. Hvor mange bilder får vi?

Dere får alle bildene. Bildene leveres i høyoppløselig format og dere får alle rettigheter til privat bruk. Et utvalg av bildene leveres ferdig redigert, de fleste i sort/hvitt, noen i farger.


Ta gjerne kontakt hvis du ønsker å bestille fødselsfotografering eller hvis det er noe mer du lurer på!

22 visninger
  • Facebook
  • Instagram

©2020 Fødselsfotografen. | NO 917557403 ENK 

Sidene er underlagt Lov om opphavsrett for åndsverk. Det er ikke under noen omstendigheter tillatt å kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.