Jeg heter June Elise Marlén og jeg har jobbet med foto og fotografering siden jeg var 16 år gammel. Jeg begynte med analog fotografering og bildefremkalling i mørkerom, og har fulgt utviklingen frem til dagens digitale fotoverden, hvor bilder tas, behandles og deles i ekspressfart. Jeg synes imidlertid det er verdt å ta seg god tid til hvert enkelt motiv, hver enkelt eksponering og hvert eneste bilde, for å gjøre resultatet til noe helt unikt. 

 

Når det gjelder fødselsfotografering er ikke dette alltid mulig. På fødestua skjer ting ofte helt spontant og uplanlagt. Da er det viktig å være skjerpet, fleksibel og kreativ for å få de gode motivene. Dere som foreldre bør tenke på om dere vil ha det ansvaret selv, eller om det vil være en god investering å å legge ansvaret over på en profesjonell. De fleste ønsker jo gode bilder fra fødselen og de første timene sammen med den nyfødte.  ♥

 

Jeg har erfaring fra portrett- og bryllupsfotografering, fotografering av nyfødte, små barn og familier. Jeg har også jobbet med reportasjefotografering i over 20 år. Jeg ble medlem av IAPBP (International Association of Professional Birth Photographers) i 2013 og har siden det vært opptatt av å fortelle kjærlighetshistorier fra fødestua og har spesialisert meg på nyfødtfotografering.

 

Jeg er selv mamma til fire barn og har stor respekt for den fødende kvinnen. Alt skjer på hennes premisser under fødselsfotograferingen. Det beste resultatet får man imidlertid om man har møtt hverandre i forkant og blitt litt kjent. Da vet jeg også hvilket resultat foreldrene ønsker seg og kan legge opp i henhold til dette. Men jeg tar også spontane oppdrag dersom du plutselig vil ha fødselsfotograf likevel, eller din planlagte fødselsfotograf blir forhindret fra å stille opp. Du  kan lese mer om dette HER.

 

På fødestua opptrer jeg så diskret som mulig og har derfor minst mulig utstyr med meg. Stort sett består utstyret av et profesjonelt Canon 5D EOS MKIV, hvor jeg veksler mellom to kvalitetslinser (Canon 85 mm. f./1.2 fast portrettlinse og Canon EF 24-70 mm. f/2.8 allroundlinse). Jeg har også med meg MAC’en min for å sikkerhetskopiere bildene dine fortløpende. 

 

Bildene jeg leverer er minner som skal bevares for ettertiden og historier som skal fortelles videre i generasjoner, derfor leverer jeg alltid digitale filer, slik at du kan gjøre som du vil med dem. 

 

Jeg ser frem til å høre fra deg!  ♥

 

Du kan enkelt ta kontakt med meg HER.

  • Facebook
  • Instagram

©2020 Fødselsfotografen. | NO 917557403 ENK 

Sidene er underlagt Lov om opphavsrett for åndsverk. Det er ikke under noen omstendigheter tillatt å kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.